Romtelecom face angajari in mai multe orase. VEZI joburile

Data publicarii: 20-06-2012 | HR/Cariere

Chiar daca se afla intr-un proces progresiv de restructurare, inceput cu mai multi ani in urma, Romtelecom face in paralel si angajari, pentru a dezvolta noile zone de business care au devenit prioritare. Compania detinuta de grupul elen OTE este unul dintre cei mai activi angajatori in momentul de fata, cu cel putin 80 de joburi vacante, potrivit informatiilor furnizate de site-urile de recrutare.

Orasele in care Romtelecom face angajari in prezent sunt Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Craiova si Sighetu Marmatiei.

Postul pentru care firma de telecomunicatii face recrutari in toate orasele din tara este cel de Agent de vanzari pe segmentul rezidential. Angajarea se face pe perioada nedeterminata, doar 2 ore/zi in primele 3 luni, dupa care, in functie de rezultate, se incheie contract de angajare pe 8 ore/zi.

Se cer studii medii, experienta de minim 4 ani in vanzari directe, bune abilitati de comunicare si vanzare, dar si disponibilitatea de a calatori. Cei interesati trebuie sa raspunda in prealabil unor intrebari online, precum urmatoarele:

- Avand in vedere responsabilitatile postului si ca 80% din timp este activitate pe teren (din usa-in-usa), doriti sa aplicati pentru pozitia de "Agent vanzari”? 

- Plata (salariu, comision si bonus de volum) depinde de performanta individuala si se face in functie de realizari, adica numarul de contracte semnate cu clientii. Care sunt argumentele (informatiile, datele, etc) pe care le veti utiliza in vederea semnarii unui numar cat mai mare de contracte?

Vezi aici mai multe detalii despre posturile de agent de vanzari la Romtelecom.

Alte posturi disponibile la Romtelecom se adreseaza operatorilor telesales, expertilor in marketing, specialistilor pe solutii tehnice si inginerilor, managerilor de proiect sau specialistilor IT.

Vezi LISTA posturilor vacante aici.

Sursa: Realitatea.net