Leumi Bank are un nou director al diviziei de retail

Data publicarii: 12-10-2006
Leumi Bank RomaniaIncepand cu data de 11 octombrie 2006, Bank Leumi Romania si-a intregit echipa manageriala, acesteia alaturandu-i-se Catalin Ionescu ce va ocupa functia de Senior Director al Diviziei Retail, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In varsta de 33 de ani, Catalin Ionescu are o vasta experienta bancara, acumulata in decursul a peste 9 ani, in cadrul DemirBank Romania, Raiffeisen Romania, Volksbank Romania, la cea din urma ocupand functia de Director Adjunct al Diviziei de Retail.

Activitatea sa a fost centrata pe gasirea solutiilor financiare optime, bazate pe nevoile reale ale clientilor, gandirea organizata si orientata spre rezultat recomandandu-l ca un manager eficient, pliat perfect pe standardele inalte ale Bank Leumi.

"Fac acum parte dintr-o echipa puternica, profesionista si am convingerea ca, cel putin in ceea ce priveste piata de retail din Romania, rezultatele noastre vor demonstra ca suntem o echipa de succes. Acest lucru ne este la indemana cata vreme toti impartasim acelasi tel si actionam in aceeasi directie. Ma astept la o colaborare deschisa si constructiva care sa ne permita realizarea obiectivelor Bancii Leumi intr-un mod eficient."

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: