Facturile RCS & RDS pot fi platite si la bancomatele Bancpost

Data publicarii: 21-06-2012 | Finante-Banci

Clientii RCS & RDS isi pot plati facturile la bancomatele Bancpost, ca urmare a parteneriatului incheiat intre banca si furnizorul de servicii de televiziune, internet, telefonie fixa si mobila. Optiunea este activa in toata reteaua de ATM-uri Bancpost si este oferita tuturor titularilor de carduri de debit Bancpost.

"Posibilitatea de a plati facturile RCS & RDS direct la bancomatele Bancpost se adauga la avantajele pe care le oferim clientilor nostri. Venim mereu in intampinarea nevoilor de mobilitate ale lor si incercam sa simplificam modul in care isi platesc facturile catre furnizori. Le oferim astfel o modalitate eficienta si facila de a achita utilitatile, care se adauga la celelalte avantaje ale folosirii cardurilor Bancpost”, a declarat Marian Ignat, Director Direct Banking, Bancpost.

Pentru plata facturilor catre RCS &RDS, utilizatorii cardurilor de debit emise de Bancpost pot alege plata facturilor aferente unui singur, sau mai multor conturi de abonat.

"Am extins colaborarea cu Bancpost pentru a oferi abonatilor nostri cat mai multe variante de plata a facturii si pentru a spori accesul lor la modalitati de plata permanent la dispozitia lor (de tip 24 din 24). Clientii nostri care au conturi deschise la Bancpost mai pot plati facturile si la ghiseele bancii, prin serviciul Direct Debit, precum si online, prin Fastbanking” - a spus Dan Ionita, Director Financiar al RCS & RDS.

 Bancpost detine o retea nationala extinsa care cuprinde peste 600 ATM-uri. 

Mai multe detalii despre produsele Bancpost puteti gasi pe www.bancpost.ro.