EUROINS Romania - crestere de peste 100% in T1/2012

Data publicarii: 21-06-2012 | Finante-Banci

EUROINS Romania este una dintre cele patru companii de asigurari din Romania care a reusit sa inregistreze o crestere a volumului de business in primele trei luni din acest an. De asemenea, investind constant in sistemul de gestionare a daunelor, compania a solutionat un numar de 12.106 dosare de dauna si a platit de la inceputul anului despagubiri in valoare de 66,5 mil. lei, cu 59% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand daunele platite au fost de 41,8 mil. lei. 

"Am inregistrat in primele 3 luni ale acestui an o crestere de 108% fata de perioada similara a anului trecut, consemnand prime brute subscrise in valoare de 114,14 mil. lei. Aceste rezultate bune sunt strans legate de investitia noastra in sistemele de solutionare a daunelor. Intreaga noastra strategie si activitate sunt centrate pe cresterea gradului de satisfactie a clientului si pe fidelizarea acestuia”, a precizat Iulius Alin BUCSA, Director General, EUROINS Romania. 

Cea mai mare crestere pe care EUROINS Romania a inregistrat-o in perioada ianuarie - martie 2012, de 121% fata de perioada similara a anului trecut, a fost pe segmentul asigurarilor auto (CASCO+RCA). Astfel, valoarea primelor brute subscrise pe aceasta clasa ajunge la sfarsitul trimestrului I din 2012 la aproape 105,4 mil. lei.

Raspunderile civile si garantiile au inregistrat la randul lor o crestere de 55% si respectiv 79% in intervalul mentionat, volumul primelor brute subscrise in trimestrul I din 2012 pentru aceste clase ajungand la aproape 2 mil. lei.  

O crestere de 21% s-a inregistrat pe segmentul asigurarilor property, primele brute subscrise ajungand la valoarea de 4,3 mil. lei, fata de primele trei luni ale anului 2011, cand acestea au fost de 3,5 mil. lei.  

In ceea ce priveste strategia pentru urmatoarea perioada, Directorul General al companiei declara: "Vom miza in continuare pe asigurarile non-auto, in special pe segmentul property. In acest sens, derulam si o campanie in perioada 15 mai - 15 august 2012, astfel incat orice client EUROINS care are incheiata sau incheie o polita auto primeste si reducere la asigurarea de locuinta”. 

Tag-uri: