Tabletele Allview intra in oferta Germanos

Data publicarii: 22-06-2012 | IT&C

Doua dintre cele mai performante tablete aduse in Romania de Visual Fan, Allview AllDro 2 Speed HD si Allview AllDro Speed sunt acum disponibile in toate magazinele Germanos Telecom Romania la cea mai buna oferta de pe piata, impreuna cu modemul Connect MF60 si abonamentele Connect 3G.

Allview AllDro 2 Speed HD are un design rafinat si este dotata cu o tehnologie avansata, astfel performanta tabletei este mult imbunatatita. Dispozitivul utilizeaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si este prevazut un procesor performant many-core 1.2GHz. 

Noua tableta dispune de un ecran senzitiv TFT in format 4:3 de 8 inci si cu o rezolutie HD de 1024X768 pixeli, care ofera o experienta de vizualizare veritabila, sustinuta si prin capabilitatile ecranului HD. 

Allview AllDro 2 Speed HD  dispune de doua camere foto, dotate cu functia panoramic, ce permit tabletei sa realizeze fotografii de calitate. Imaginea va fi prelucrata automat de tableta dupa ce peisajul este filmat in prealabil. Acestea pot fi impartasite cu cei mai buni prieteni din retelele sociale sau prin e-mail, in timp ce camera foto frontala este perfecta pentru apelurile video. Allview AllDro 2 Speed HD dispune si de un port HDMI care permite conectarea chiar si la televizor. Capacitatea de stocare este de 8GB, putand fi extinsa prin intermediul unui card microSD.

Allview AllDro 2 Speed HD este foarte subtire si foate usoara, cu o grosime de doar 9.9 mm si o greutate de 498 grame. Tableta este disponibila in doua variante de culoare pentru carcasa frontala: alb si negru.

Germanos Telecom Romania detine in portofoliu si modelul Allview AllDro Speed cu un design compact si un ecran senzitiv de 7 inci. Tableta utilizeaza sistemul de operare Android 4.0 si are un procesor Cortex A8 cu o frecventa de 1.2GHz. Dispozitivul poate conectat la Wi-Fi si dispune de un slot microSD prin care capacitatea de stocare poate fi extinsa pana la 32GB.

Allview AllDro 2 Speed HD este disponibila la pretul de 129 lei (TVA inclus), iar Allview AllDro Speed la pretul de 1 leu impreuna cu abonamentul Connect M si cu modemul Connect MF60 de la COSMOTE Romania. 

Pentru conexiune la Internet oriunde si oricand, abonamentele Connect 3G au in prezent trafic dublu inclus. Astfel, la abonamentul Connect M, pentru 15 euro/luna traficul promotional este de 16 GB/luna.

Modemul Connect MF60 permite crearea de retele Wi-Fi proprii, indiferent de locul in care se afla utilizatorul. Modemul Connect MF60 poate astfel deveni un router wireless, are o interfata USB 2.0 si permite o viteza de descarcare de pana la 21.6 Mbps si o viteza de incarcare de pana la 5.76 Mbps.  

Tableta Allview AllDro Speed  poate fi achizitioanta si fara abonament la pretul de 599 lei (TVA inclus), iar Allview AllDro 2 Speed HD  la pretul de 799 lei (TVA inclus).