Wizrom creste puternic implementarile peste hotare

Data publicarii: 26-06-2012 | Afaceri

Prima jumatate a anului a adus companiei Wizrom Software o crestere fara precedent a cererii de solutii si servicii in Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croatia si Cehia. 

"Avem cel putin un nou client in fiecare luna in fiecare dintre aceste tari, ceea ce reprezinta o schimbare majora fata de anii anteriori. Si vorbim de proiecte majore, generate fie de clientii nostri din Romania care isi extind operatiunile in tarile mentionate, fie de companii de peste hotare cu care lucram aici si care decid sa adopte solutiile noastre si la sediile lor centrale”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director, Wizrom Software. 

Pe de alta parte, prezenta puternica pe piata din Bulgaria incepe sa genereze clienti in Romania: de la inceputul anului, Wizrom a semnat cu trei companii din Bulgaria care au deschis operatiuni in Romania, in domeniile productie si servicii, si pentru care implementeaza solutia ERP WizPro. 

Noile proiecte sunt rezultatul schimbarilor strategice operate de Wizrom in cursul anului trecut, ce au permis companiei sa fie intr-o pozitie favorabila anul acesta, cand firmele au reinceput sa investeasca in solutii software. Spre exemplu, numai in aprilie, cererea de implementari a crescut de patru ori comparativ cu aceeasi luna din 2011, iar tendinta se mentine si in prezent. 

In plus, Wizrom Software si-a completat recent portofoliul de solutii prin incheierea unui parteneriat cu Infor, a treia cea mai mare companie de software si servicii din lume.