Primul Ford B-Max a iesit pe poarta fabricii din Craiova

Data publicarii: 26-06-2012 | Auto

Uzina Ford din Craiova a lansat ieri productia noului monovolum B-Max. Primul client a fost chiar presedintele Traian Basescu. Seful statului s-a urcat la volanul unui B-Max de culoare rosie si l-a testat chiar in incinta fabricii. Presedintele Traian Basescu a spus ca vrea sa fie primul roman care cumpara aceasta masina. "Am convingerea ca proiectul va fi un succes si pentru ca nu poti proba altfel decat prin fapte credinta ta, vreau sa va spun ca vreau sa fiu cel care cumpara prima masina produsa la Ford", a spus presedintele Basescu. El a tinut sa le arate celor prezenti la evenimentul organizat de Ford si documentele prin care a achizitionat masina.

La evenimentul de lansarea au participat si ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, John Fleming, vicepresedintele excutiv al Ford Motor Company, si Stephen Odell, CEO al Ford Europa.

Pret de pornire de 13.400 de euro

Modelul Ford B-Max este produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova si este disponibil in trei variante de echipare - Ambiente, Trend, Titanium - si trei motorizari pe benzina si doua diesel. Pretul de baza de 13.400 de euro este disponibil pentru varianta Ambiente, in timp ce varianta Trend are un pret de pornire de 14.150 de euro, iar cea Titanium de 16.150 de euro.

Integral in Adevarul