Google a prezentat tableta de 200 de dolari si inca o SURPRIZA

Data publicarii: 28-06-2012 | IT&C

Google a anuntat Nexus 7, o tableta facuta in colaborare cu cei de la Asus. Aceasta va fi vanduta prin Play, magazinul virtual de aplicatii pentru gadgeturile cu sistemul de operare Android. De asemenea, a fost lansat si Android Jelly Bean dar si un gadget nou, Nexus Q.

Tableta Google Nexus 7. Are 7 inci si un display high definition de 1.280 x 800. Procesorul este unul Tegra 3, de tip quad - core. Bateria tine pana la 9 ore daca rulezi filme. Va costa 199 de dolari si se poate cumpara prin magazinul virtual Google Play. In Romania nu se poate comandat deocamdata. In tari precum Statele Unite, Australia si Canada va ajunge la cumparatori la jumatatea lunii iulie.

Nexus Q. Este un gadget la care se poate conecta mai multe telefoane si tablete care folosesc sistemul de operare Android. Acesta are rolul de a transmite muzica wireless catre sistemele audio, dar si filme catre televizor. Nexus Q este un fel de "creier” al unei retele prin care poti conecta si gadgeturile cu Android ale prietenilor.Va costa 299 de dolari si va fi vandut, pentru inceput, doar in Statele Unite. 

Integral in EVZ.ro