BCR acorda facilitati persoanelor sinistrate

Data publicarii: 25-05-2006
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda facilitati la plata ratelor scadente catre banca tuturor persoanelor fizice si juridice care sunt afectate de inundatiile produse in primavara acestui an in judete riverane Dunarii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.
Astfel, banca ofera posibilitatea amanarii la plata a dobanzii, fara a percepe dobanzi majorate, la toate tipurile de credit, pentru o perioada de 6 luni, in cazul clientilor persoane juridice si de pana la 12 luni in cazul clientilor persoane fizice.
De asemenea, BCR poate aproba rescadentarea ratelor la credite precum si reesalonarea ratelor, fara a percepe dobanzi majorate.

Facilitatile se acorda clientilor BCR care domiciliaza in judetele: Calarasi, Dolj, Olt, Teleorman si Tulcea si intra in vigoare incepand de joi, 25 mai a.c. Cei care au angajat credite si sunt interesati de a beneficia de aceste facilitati trebuie sa contacteze unitatile teritoriale ale BCR pana cel mai tarziu vineri, 30 iunie a.c.

In comunicat se mai precizeaza ca BCR a mai acordat astfel de facilitati persoanelor sinistrate si dupa indundatiile ce au avut loc in vara anului trecut.