Libra Internet Bank a lansat e-Depozit 7, un produs exclusiv online

Data publicarii: 17-07-2012 | Finante-Banci

Incepand cu luna iulie, Libra Internet Bank a lansat un nou tip de depozit in lei, care poate fi constituit online, prin intermediul serviciului Internet Banking. Destinat persoanelor fizice si profesiilor liberale, e-Depozit 7 se distinge totodata prin termenul atipic, de 7 luni, si prin dobanda speciala de 7% p.a., care este fixa, cu plata la scadenta depozitului.

"Am lansat produsul de economisire in lei e-Depozit 7, in spiritul orientarii Libra Internet Bank catre servicii bancare oferite clientilor care prefera mediul virtual si noile tehnologii. In mod specific, pentru acest depozit, acordam clientilor o dobanda speciala de 7% pe an, superioara celor standard, deoarece le cedam economiile pe care le facem operand pe internet.”, a declarat Emilian Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank. 

Persoanele fizice si persoane fizice autorizate, inclusiv specialistii profesiilor liberale, isi pot crea singuri e-Depozit 7, de acasa din fotoliu, eliminand efortul deplasarii pana la banca. Clientii care aleg acest produs dedicat beneficiaza de o dobanda profitabila, au la dispozitie un instrument comod, rapid si simplu de a-si constitui depozitul online, pastrandu-si banii in siguranta, pentru iarna, si accesand detaliile depozitului in orice moment. Nu se percepe comision de deschidere de cont, lichidarea depozitului la scadenta este gratuita. 

Depozitul in lei pe 7 luni se poate constitui prin serviciul Internet Banking, produsul nefiind disponibil in sucursalele bancii. Accesul la serviciul Internet Banking este oferit gratuit de Libra Internet Bank, iar comisioanele pentru operatiunile realizate online de clienti sunt cu 30% mai mici decat la ghiseu. In cei peste 10 ani de cand a lansat acest serviciu, Libra Internet Bank i-a adus imbunatatiri succesive si, in prezent, are in pregatire noi dezvoltari ale platformei online.

Libra Internet Bank se numara printre cei care au deschis drumul catre servicii si produse bancare inovative. Pastrandu-si focusul pe nisa profesiilor liberale, alaturi de segmentul IMM si cel al persoanelor fizice, Libra Internet Bank se concentreaza pe aplicatii bancare online, pentru a raspunde preferintelor clientilor si ritmului de dezvoltare a tehnologiei informatiei. 

Libra Internet Bank este prima banca din Romania care a lansat o facilitate de decontare T+0 (decontare in ziua tranzactiei) pentru platforma sa de gestionare online a platilor la comercianti (LibraPay). Este si prima banca din Romania care a oferit clientilor Acces Investigator, un produs online de investigare a partenerilor de afaceri, prin acces instant la bazele de date ale RECOM, CIP, Ministerului Finantelor Publice sau just.ro.

Libra Internet Bank a fost recunoscuta si premiata de-a lungul ultimilor ani pentru solutiile inovatoare implementate pe piata bancara, inclusiv in 2012 prin premiul "e-Nnovation Award” pentru facilitatea T+0 a serviciului LibraPay, acordat la Gala eFinance, si premiul "Cel mai bun produs si cea mai buna initiativa de finantare pentru medici” pentru produsul Hipocrate Net, acordat de Colegiul Medicilor din Romania la Gala Medica 2012. 

Dobanzile standard oferite de Libra Internet Bank la depozitele in lei ale persoanelor fizice si juridice sunt: la 1 luna: 5.00% p.a.; la 3 luni: 5.25% p.a.; la 6 luni: 5.50% p.a.; la 9 luni: 5.75% p.a.; la 12 luni 6.00% p.a.