Cinci ministri si zece directori generali pentru 50 km din A3

Data publicarii: 20-07-2012 | Economie

Conducerea tarii, reunita ieri in par, a tinut sa taie panglica pe doua autostrazi care sunt de fapt un exemplu din categoria "asa nu" in proiectele de infrastructura. Una nu are parcari, benzinarii, iluminare, iar accesul se face din doua sensuri giratorii; alta e deocamdata drum national.

Desi sunt de putin mai mult de doua luni la conducerea Guvernului si a Ministerului Transporturilor, premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, au tinut ieri sa participe la ceea ce ei considera a fi inaugurarea autostrazilor A3 (Bucuresti-Ploiesti) si tronsonul Cernavoda-Medgidia al A2. Ambele proiecte au fost incepute in urma cu 4-5 ani, iar termenele de executie au fost nerespectate, in cazul fiecaruia dintre aceste proiecte, de cateva ori. In timpul scurs de la inceperea lucrarilor, la conducerea Transporturilor s-au perindat ministri totalizand cinci mandate (Radu Berceanu cu doua mandate, Ludovic Orban, Anca Boagiu, Alexandru Nazare si Ovidiu Silaghi), precum si zece directori generali ai Companiei de Autostrazi.

 A3, deschisa joi

Traficul pe autostrada Bucuresti-Ploiesti (A3) va fi deschis joi, cu exceptia iesirii spre Snagov, a declarat in ziua mentionata premierul Victor Ponta. El a participat la inaugurare alaturi de fostul premier Calin Popescu-Tariceanu. Iesirea spre Snagov ar urma sa fie finalizata  miercurea viitoare, a spus Victor Ponta. Pe autostrada Bucuresti-Ploiesti se va circula pe patru benzi, deocamdata cu un regim de viteza de maximum 100 kilometri pe ora.

Integral in Antena3.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: