10 firme mari cauta specialisti romani pentru EXPORT

Data publicarii: 20-07-2012 | HR/Cariere

Retailerul german Kaufland, aflat in expansiune pe piata romaneasca, vrea sa recruteze specialisti imobiliari cunoscatori de limba germana pentru filiala din Heilbronn. 

Gigantul IT Oracle ofera suport in relocare unui contabil senior care vrea sa munceasca si traiasca la Dublin. Pentru pozitia din Irlanda se cer experienta de 4-5 ani in domeniu si acreditare CECCAR.

Producatorul de solutii antivirus Avira cauta programatori, testeri, ingineri si arhitecti IT dispusi sa se relogheze in Germania. Se cer cunostinte avansate de limba engleza si disponibilitatea de a invata germana.

Gigantul de outsourcing Infosys BPO cauta vorbitori de limba germana, greaca, olandeza pentru sediul sau din Cehia. Contractele de munca sunt valabie pentru o perioada de minim 12 luni.

Producatorul japonez de automobile, Toyota, vrea sa angajeze cel putin 50 de ingineri, tehnicieni si absolventi de Poltehnica din Romania pentru centru sau de cercetare-dezvoltare din Zaventem, Belgia.

Alte nume mari de multinationale care fac recrutari de pe piata romaneasca pentru alte tari sunt Strabag, Qatar Airways, TUV Nord Group, TNT, Grupul Egger.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: