Topul celor mai cautate cartiere pentru inchirierea unei locuinte

Data publicarii: 20-07-2012 | Imobiliare

 

Drumul Taberei este cel mai cautat cartier din categoria medie pentru inchirierea de locuinte in Bucuresti, iar cele mai mici chirii se inregistreaza in zona Dristor, potrivit unei analize a portalului imobiliare.ro, care arata ca proprietarii sunt mai flexibili la negociere in perioada verii, informeaza Mediafax.

"Vacanta studentilor pune presiune pe oferta de locuinte scoasa la inchiriere pe perioada verii in Bucuresti si in marile orase, iar proprietarii sunt mai flexibili la negociere in acest interval. Astfel, perioada de vara este una propice pentru cautarea unei chiri", se arata intr-un comunicat al portalului.

Topul locuintelor care pot fi inchiriate cu cele mai mici preturi

Drumul Taberei este cel mai cautat dintre cartierele Capitalei, in aceasta zona chiriile la garsoniere pornesc de la 180-190 de euro pe luna. Pentru o asemenea suma poate fi inchiriata o locuinta complet mobilata si utilata, cu o suprafata de 32 de metri patrati, situata la un etaj intermediar. Acelasi pret cerut il are insa si o garsoniera nemobilata, cu o suprafata utila ceva mai mare (40 de metri patrati), situata la parterul unui bloc cu noua nivele.


Integral in Gandul.info.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: