OTP Bank Romania lanseaza serviciul de economisire periodica automata

Data publicarii: 24-07-2012 | Finante-Banci

  • Stabilirea unui plan sistematic de economisire si investitii
  • Disponibil in lei si in euro, pentru o multitudine de produse
  • Serviciu foarte flexibil. Clientii pot alege data de activare, suma si frecventa (in zile sau in luni), pentru fiecare produs selectat in program 

OTP Bank Romania anunta lansarea serviciului de economisire periodica automata. Disponibil prin intermediul programului OTP Mentor, noul serviciu a fost dezvoltat pentru a incuraja si a facilita economisirea si investitiile sistematice.

Programul de economisire automata de la OTP Bank este un serviciu flexibil si confortabil, disponibil pentru conturile deschise in lei si in euro. Acesta le permite clientilor persoane fizice sa seteze transferuri periodice automate a unor sume de bani, intr-o multitudine de produse de economisire si investire:

  • Contul Junior;
  • Contul de economii;
  • Depozite la termen cu maturitati intre 1 si 4 luni (transferuri in limita unui sold maxim in depozit de 500.000 RON sau echivalent);
  • Fonduri deschise de investitii, administrate de OTP Asset Management Romania.

Accesarea serviciul este foarte simpla. Clientii trebuie sa semneze un singur act aditional, in unitatea teritoriala in care au deschis contul curent. Astfel, acestia nu mai trebuie sa se deplaseze la banca de fiecare data si beneficiaza de avantaje multiple, precum:

Construirea unui portofoliu de economisire si/sau fonduri de investitii, pe termen mediu si lung, cu un efort minim;

  • Economie de timp;
  • Cost lunar de numai 2 RON sau echivalent in valuta;
  • Libertate in alegerea numarului de produse activate;
  • Flexibilitate in stabilirea datei de activare, a sumei si a frecventei transferurilor (zile sau luni), pentru fiecare produs selectat;
  • Suma minima initiala conforma cu produsul ales: 100 RON/EUR la depozite si 50 RON/EUR la fondurile deschise de investitii;
  • Suma destinata fiecarui ordin sau transfer de minim 50 RON/EUR.

La data debitarii contului curent, transferul va fi efectuat doar daca suma necesara este integral disponibila in contul curent. Pentru debitarea sumelor necesare, nu vor fi efectuate schimburi valutare automate.

Clientii care contracteaza acest serviciu pȃna la data de 28 septembrie 2012, beneficiaza de o reducere de 100% la plata costului lunar, pe o perioada de 3 luni de la data semnarii actului aditional.

OTP Mentor este un program de consiliere financiara, ce include doua componente: platforma online de consiliere, www.dresoruldelei.ro si servicii de consiliere personala in toate unitatile OTP Bank din tara. Programul vine in intȃmpinarea tuturor tipologiilor de clienti, de la cei mai ocupati, care prefera sa isi administreze bugetele personale online si pȃna la cei care aleg sa solicite suportul consilierilor specializati din unitatile bancii.

"OTP Bank incurajeaza si faciliteaza economisirea si investitiile sistematice. Programul de economisire periodica automata este un serviciu complex, dar foarte usor de utilizat, ce inoveaza mecanismul de economisire si investire. Serviciul este unul dinamic, ce permite o autonomie si un grad de utilizare pe masura nevoilor fiecarui client si ofera utilizatorilor sai posibilitatea construirii si dezvoltarii unui portofoliu de economisire si fonduri de investitii pe termen mediu si lung, cu un efort minim.”, Adrian Chichita, Director in cadrul Diviziei Retail, OTP Bank Romania.

OTP Asset Management Romȃnia administreaza patru fonduri deschise de investitii si un fond inchis de investitii, in active totale 232 milioane RON, ocupȃnd in prezent locul 5 in clasamentul administratorilor de fonduri locale. Cu scopul de a face investitiile cȃt mai usor si comod de accesat, OTP Asset Management Romȃnia a dezvoltat, pentru clientii sai, facilitatea de a investi online, printr-un singur click, prin intermediul serviciului OTPdirekt - Internet Banking.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice

Ultimele stiri pe BankNews.ro: