Bancpost lanseaza luni trei carduri Visa

Data publicarii: 14-10-2006
Bancpost lanseaza luni 16 octombrie o serie completa de carduri de credit Visa, create special pentru a raspunde nevoilor individuale ale clientilor actuali si potentiali ai Bancii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Visa Electron, Visa Classic si Visa Gold emise de Bancpost sunt carduri de credit cu acoperire internationala, care pot fi folosite la cumparaturi in peste 24 de milioane de locatii comerciale si pentru retragere de numerar la peste un million de ATM-uri din intreaga lume.

Cardurile VISA sunt instrumente de plata create special pentru folosinta zilnica. Aceste carduri, emise in moneda nationala, ofera posesorilor acces la o limita de credit creata in concordanta cu profilul personal si financiar al clientilor. Posesorii cardurilor beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile efectuate in spatiile comerciale unde este afisat logo-ul VISA.

Visa Classic si Visa Electron sunt cele mai populare carduri din lume, contribuind la satisfacerea nevoilor financiare zilnice ale posesorilor cardurilor.

Visa Gold emis de Bancpost este un card de credit exclusivist, care ofera una dintre cele mai mari limite de credit de pe piata din Romania, asigurand libertate si securitate financiara.  Visa Gold de la Bancpost ofera de asemenea posibilitatea inlocuirii cardului de credit si obtinerii unui avans in numerar de pana la 2000 USD, ambele in regim de urgenta, in cazul pierderii sau furtului. 

Posesorilor cardurilor de credit Visa Gold li se ofera o gama completa de servicii de  asistenta legala si medicala precum si servicii de asigurare, care ii protejeaza atat pe posesorii cardurilor cat si pe membrii familiilor lor, atunci cand calatoresc in strainatate. Serviciul de asistenta medicala include sfaturi prin telefon, suport pentru localizarea celui mai apropiat centru medical, etc. Prin acest serviciu, posesorii cardurilor pot fi pusi in contact cu avocati si traducatori, care le oferia asistenta profesionala de specialitate in situatiile neprevazute cu care acestia s-ar putea confrunta in calatoriile lor in afara granitelor tarii.

"Suntem foarte bucurosi sa includem noile carduri de credit VISA in portofoliul produselor noastre. Piata din Romania devine din ce in ce mai diversificata si complexa, iar in calitate de lideri ai pietii cardurilor de credit , vrem sa ne asiguram ca vom continua sa satisfacem aceste nevoi ale pietii" a spus dl. Philippos Karamanolis, Director General Adjunct Consumer Lending, Bancpost.

Clientii care aplica pana la sfarsitul anului pentru oricare dintre cele trei carduri de credit Visa, beneficiaza de o oferta speciala: cardul se emite gratuit si nu se percepe taxa anuala in primele 6 luni.

Clientii pot aplica pentru cardurile de credit Visa emise de Bancpost la orice unitate Bancpost. Informatii suplimentare se pot obtine de la numarul de Infoline 0800.810.001 sau de pe site-ul oficial al Bancpost www.bancpost.ro

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: