BRD da startul prefinantarii subventiilor APIA pe suprafata - Campania 2012

Data publicarii: 24-07-2012 | Finante-Banci

Pentru al doilea an consecutiv, BRD-Groupe Societe Generale este prima banca din Romania care semneaza conventia tripartita cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural), in vederea  acordarii de credite beneficiarilor subventiilor pe suprafata (SAPS).

Un element de noutate pe care il aduce recent semnatul acord este reprezentat de majorarea avansului obtinut de clienti, de la 80% pana la 90% din valoarea sumelor de incasat, certificate prin Adeverinta APIA.

Pe langa avansul sporit, un alt avantaj pentru clientii BRD este reprezentat de documentatia simplificata, creditul fiind pus la dispozitie dupa prezentarea adeverintei APIA. 

BRD isi reconfirma astfel statutul de partener al sectorului agricol, preocuparea constanta a bancii pentru acest segment fiind reprezentata de diversificarea portofoliului de produse capabile sa raspunda nevoilor tot mai complexe ale fermierilor din Romania. 

BRD - Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: