Vodafone, lider la portabilitatea numerelor de telefonie mobila

Data publicarii: 06-08-2012 | IT&C

Vodafone Romania este operatorul in a carei retea s-au portat cele mai multe numere de telefonie mobila, de la startul portabilitatii, din 21 octombrie 2008, potrivit informatiilor Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Astfel, pana la 31 iulie, Vodafone a primit in reteaua sa 186.793 de numere de telefonie mobila. 

"Vodafone este operatorul preferat de catre utilizatorii de telefonie mobila din Romania care isi porteaza numarul In alta retea. Ne bucuram ca utilizatorii aleg reteaua noastra, iar acest lucru ne motiveaza sa ne continuam eforturile pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta de pe piata", a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania. 

Prin serviciul de portabilitate a numerelor, utilizatorii serviciilor de telefonie mobila isi pot pastra numarul de telefon in momentul in care acestia decid sa isi schimbe furnizorul. 

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu 406,4 milioane de clienti in intreaga lume, la 30 iunie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: