AVAS a publicat anuntul de privatizare a Antibiotice Iasi

Data publicarii: 16-10-2006
Comisia de privatizare a CECAVAS a publicat luni, 16 octombrie 2006, anuntul preliminar privind intentia de vanzare a pachetului majoritar de actiuni detinut la S.C. ANTIBIOTICE S.A. Iasi, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Vanzarea pachetului de 53,0173% din capitalul social al societatii se va face prin negociere, catre un investitor (producator de medicamente sau societate de investitii financiare) sau un consortiu de investitori condus de un producator de medicamente sau o societate de investitii financiare.

S.C. ANTIBIOTICE S.A Iasi este ultimul producator de produse farmaceutice de baza la care statul detine pachetul majoritar de actiuni. Societatea se afla in prima prioritate a planului de privatizare al AVAS pentru anul 2006, iar vanzarea se va face in conditii de maxima transparenta.

Conditiile de participare nu vor fi restrictive, se refera la o minima experienta in domeniul farmaceutic, astfel incat sa fie obtinut cel mai bun pret.

Compania este listata in categoria I pe Bursa de Valori Bucuresti, cu o pondere de 3,41% din indicele BET, si o capitalizare de aproximativ 185 milioane euro.

Potentialii investitori care intrunesc cerintele AVAS si sunt interesati in achizitionarea pachetului majoritar de actiuni detinut de stat la S.C. ANTIBIOTICE S.A Iasi, pot depune scrisori de intentie pana la data de 1 noiembrie 2006, la sediul Autoritatii.

Scrisorile depuse de potentialii investitori nu au caracter angajant pentru acestia.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: