Raiffeisen Bank da credite online

Data publicarii: 16-10-2006
Raiffeisen Bank da credite onlineRaiffeisen Bank ofera posibilitatea de accesare a creditelor pentru persoane fizice si prin intermediul internetului, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cu ajutorul partenerilor bancii www.finzoom.ro si www.creditul.com s-a implementat o solutie care permite oricarei persoane sa se informeze, sa acceseze si sa completeze documentatia pentru urmatoarele tipuri de credite: de nevoi personale (cu si fara ipoteca), pentru achizitie locuinta, teren sau constructii si credit auto.

Dupa competarea aplicatiilor de pe site, clientul va fi contactat de catre un reprezentant al Raiffeisen Bank pentru preaprobarea creditului prin telefon. Dupa acesta etapa de preaprobare, urmeaza completarea documentatie creditului si se face o programare la cea mai apropiata unitate Raiffeisen Bank, unde se va depune documentatia. Toate documentele necesare completarii unui dosar de credit se vor descarca in mod gratuit de pe site-ul partenerului bancii. 

"Cele doua site-uri completeaza modalitatile oferite clientilor nostri pentru a apela la un credit de acasa, prin intermediul internetului, rapid si comod. Vom continua sa fim preocupati de canalele alternative de acces la produsele si serviciile noastre, care reprezinta un avantaj competitiv important pe piata bancara. Mobile banking, Internet banking, telefon banking sau e-bank se inscriu in strategia noastra de a oferi acces la produsele si serviciile bancii pe multiple canale de acces", a spus Razvan Munteanu, Vicepresedintele Diviziei Retail, Raiffeisen Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: