Concedieri colective la Televiziunea Romana

Data publicarii: 24-08-2012 | Media

Conducerea TVR a anuntat ca, in urmatoarea perioada, va avea loc un proces de restructurare, prin care vor fi disponibilizati angajati in masa.

Managementul TVR a informat reprezentantii sindicatului ca, in urma procesului de restructurare, vor recurge la concedieri colective, iar prevederile actualului Contract Colectiv de Munca vor fi respectate.

Conducerea TVR a dat curs invitatiei lansate de Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor din SRTv de a participa la Adunarea Generala extraordinara de ieri, unde au sustinut necesitatea luarii unor masuri urgente pentru redresarea economica a televiziunii publice. 

La discutii au participat Ion Popescu, presedintele Confederatiei Sindicale Meridian, Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al TVR, Cristian Zgabercea, raportor principal al grupului de lucru desemnat sa elaboreze programul de redresare economica a TVR. 

Concedieri pentru salvarea TVR

Claudiu Saftoiu a declarat ca nu vor fi afectate drepturile salariatilor stipulate in actualul Contract Colectiv de Munca. Directorul general si reprezentantii SPUSTV au convenit ca intregul proces de restructurare sa fie unul transparent, iar criteriile in baza carora se vor opera concedierile sa fie pe baza de competente si rezultate.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: