Canalul de filme Digi Film are o noua identitate vizuala

Data publicarii: 31-08-2012 | Media

Din 1 septembrie 2012, imaginea Digi Film, canalul de filme Pay-TV al RCS & RDS, se schimba, devenind mai dinamica si mai moderna. Noua imagine a postului, bazata pe o grafica in culori vii, puternice (rosu viu, aprins, negru si alb) si pe elemente dinamice, defineste Digi Film in acord cu evolutia sa in ultimul an si cu standardul la care acesta a ajuns. Digi Film este un program TV indraznet, cu personalitate, care nu face compromisuri in privinta calitatii. 

Lansat acum mai mult de 1 an sub sloganul "Spectacolul merge mai departe”, Digi Film a adus telespectatorilor din Romania, cei mai mari actori in cele mai bune filme, intr-o gama de productii care a acoperit toate genurile de film si toate preferintele telespectatorilor. Canalul a ajuns astfel in topul preferintelor telespectatorilor Digi ai programelor de gen, inregistrand, in randul acestora, cea mai mare rata medie de vizionare pe zi.

 "Aceasta evolutie spectaculoasa merita marcata cu o imagine pe masura. Am incercat sa aducem la Digi Film o grafica cat se poate de moderna, care sa plaseze postul din acest punct de vedere, peste nivelul televiziunilor de profil din Romania. Pentru RCS & RDS a fost  intotdeauna important, si este si acum, sa ofere calitate pe canale sale de televiziune, din toate punctele de vedere: atat din perspectiva continutului, cat si a imaginii si a graficii implicate. Digi Sport si-a schimbat recent imaginea, Digi24 este singura televiziune de stiri in format full HD din Romania. Digi Film are continutul pe care si l-au dorit telespectatorii Digi TV si vrem ca prin noua grafica de post, sa le amintim ce inseamna atmosfera Digi Film, ce poveste creeaza si poate oferi Digi Film. Digi Film este un focus pe valorile cinematografice, actori - imagine, poveste - sentiment. Totul, sub o lupa profesionista!”, spune Bogdan Chiritoiu, Manager de Proiect al postului. 

Tot incepand cu aceasta toamna, canalul de filme isi imbogateste grila cu peste 200 de noi titluri, de la cele mai importante studiori din lume: Sony, NBC, Warner, etc.

In continuare, Digi Film va ramane si cel mai accesibil canal de filme Pay-TV din Romania, cei interesati putandu-l gasi in grilele de programe digitale, analogice si prin satelit ale RCS & RDS.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: