Volksbank: Promotie la creditele de consum: dobanda fixa de 13%

Data publicarii: 05-09-2012 | Finante-Banci

Volksbank Romania reduce cu 1,5 puncte procentuale dobanda la creditul de consum, pana la 13% pe an. Dobanda este fixa pe toata perioada creditului.

"Clientii care achizitioneaza un imprumut de consum cu dobanda fixa pana la sfarsitul anului, vor beneficia de aceasta dobanda promotionala pe toata durata creditului. Dobanda este singurul cost al creditului, astfel incat vorbim de un produs competitiv, avand in vedere ca nu se percep comisioane de analiza, comisioane lunare, iar Volksbank ofera asigurarea de viata in mod gratuit”, declara Marius Istrati, seful departamentului Dezvoltare Produse Retail din cadrul Volksbank Romania.

La un credit de 31.500 Lei, pe 5 ani, rata lunara va fi de 717,72 Lei, DAE -13,87%, iar suma totala de rambursat va fi de 43.063 Lei.

Caracteristicile Creditului de Consum cu dobanda fixa:

Suma maxima finantata: 45.000 de Lei

Rata dobanzii: 13% p.a. - fixa, pe toata durata creditului

Perioada de creditare: max. 5 de ani

Asigurare de viata: oferita gratuit de Volksbank

Comision cont curent: 1 Leu/luna 

Despre Volksbank Romania

Volksbank a intrat pe piata din Romania in 2000. In prezent, Volksbank Romania este una din cele mai mari zece banci de pe piata locala, cu active de 4,3 miliarde de euro si o retea de 135 de unitati, extinsa la nivelul intregii tari.

Incepand din 2010, strategia bancii s-a modificat, iar Volksbank Romania este in curs de repozitionare ca banca universala, care acorda egala atentie activitatilor de economisire, cat si celor de creditare si se adreseaza atat clientilor companii, cat si clientilor persoane fizice. Incepand din octombrie 2011, controlul asupra Volksbank Romania a fost transferat catre vehiculul VBI Beteiligungs GmbH.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: