Vizele pentru Statele Unite, mai usor de obtinut

Data publicarii: 06-09-2012 | Turism

Ambasada americana la Bucuresti simplifica procedura de acordare a vizei. Ambasada SUA a anuntat un nou mod de programari si proceduri de solicitare a vizei temporare. Din 13 septembrie 2012, programarea interviurilor pentru solicitanti se va face gratuit telefonic dar si online.

Cei interesati au la dispozitie numarul de telefon 031 780 0260 de pe teritoriul Romaniei sau (703)988-7105 din Statele Unite.

Programarea pe internet se poate face la adresa www.ustraveldocs.com/ro.

Centrul de programari poate fi contactat si pe Skype prin ustraveldocs - Romania. Toate modificarile si noile prevederi se pot gasi pe adresa Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti: http://romania.usembassy.gov/visas

Ambasada anunta ca simplificarea procedurii consta si in expedierea gratuita printr-o firma de curierat a pasaportului cu viza aprobata.

Potrivit ambasadei, numai anul trecut peste 32.000 de romani au primit vize temporare pentru a calatori in Statele Unite. Rata de respingere a cererilor de viza este mult peste limita de 3% ceruta de americani. Anul trecut, de pilda, aceasta a fost de 7 ori mai mare.

Sursa: TVR.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: