AMOFM ofera 648 de posturi somerilor bucuresteni

Data publicarii: 07-09-2012 | HR/Cariere

Somerii din Bucuresti pot alege un loc de munca dintre cele 648 de posturi puse la dispozitie de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti pentru perioada 6-12 septembrie a.c., se arata intr-un comunicat remis joi AGERPRES.

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucuresti, din cele 396 de locuri de munca disponibile pentru muncitorii calificati, cele mai multe (192) sunt pentru agent de securitate, de operator confectioner din industria de imbracaminte - tesaturi, tricotaje si materiale sintetice (29) si de sofer autocamion/masina de mare tonaj (23). 

Pentru absolventii de studii medii, AMOFM Bucuresti a inregistrat 91 locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent procedural si pentru grefier arhivar. 

Un numar de 63 de locuri de munca sunt disponibile pentru somerii cu studii superioare, intre care se afla 5 posturi pentru inginer de sistem software si pentru consultant in informatica. Pentru muncitorii necalificati, AMOFM Bucuresti ofera 98 de posturi libere, intre care 29 de paznic si 25 de manipulant marfuri. 

Persoanele interesate sa ocupe unul dintre cele 648 locuri de munca vacante pot contacta agentiile locale pentru ocuparea fortei de munca, aflate in cele sase sectoare din Bucuresti.

Sursa: AGERPRES