Call Center dedicat asigurarii locuitei

Data publicarii: 11-09-2012 | Finante-Banci

Incepand de astazi, toti romanii care vor sa inteleaga cum functioneaza noul sistem de asigurari pentru locuinte si ce obligatii legale exista, au la dispozitie o linie telefonica gratuita ce poate fi apelata la numarul 037 22 22 300.

Serviciul este 100% gratuit si poate fi utilizat fara niciun fel de obligatie de catre oricine, nu doar de clientii Asigura.ro, in intervalul Luni-Vineri, intre orele 9:00 - 18:00. 

"Vrem sa dam tuturor celor interesati ocazia de a intelege ce au de facut ca urmare a modificarii legislatiei privind asigurarile de locuinte - fara nicio obligatie din partea lor”, spune Razvan Pavel, directorul general al portalului Asigura.ro.

Reamintim faptul ca, incepand cu data de 1 septembrie a.c., este obligatorie incheierea unei polite de asigurare pentru toate cladirile cu destinatie de locuinta. Aceasta polita obligatorie se numeste PAD si acopera doar 3 riscuri catastrofale: inundatie, cutremur si alunecare de teren, fiind emisa de o companie de asigurare cu statut special - PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor). Politele PAD ofera o acoperire de maximum 20.000 euro, ceea ce in majoritatea cazurilor este mult sub valoarea reala a unei locuinte.

In acest context, specialistii Asigura.ro recomanda ca toate proprietatile care valoreaza mai mult decat aceasta suma asigurata prin PAD sa fie asigurate si printr-o polita facultativa. Aceasta acopera si multe alte riscuri suplimentare, spre deosebire de polita obligatorie: incendii, explozii, furturi - chiar si daunele produse vecinilor etc.

Prin intermediul Asigura.ro se pot incheia imediat atat asigurari obligatorii PAD cat si toata gama de asigurari facultative pentru locuinte.

Despre noi:

Asigura.ro este cel mai vechi site de asigurari online din Romania. Aici, oricine este interesat de achiziṭionarea unei asigurari poate compara rapid preṭurile oferite de companiile de asigurare si incheia o polita in doar cateva minute.

Portalul Asigura.ro este operat de catre NETRISK Romania, subsidiara a companiei Netrisk.hu, primul si cel mai mare broker online de asigurari din Ungaria. Netrisk.hu este, totodata, si cel mai mare broker traditional de asigurari auto din Ungaria, avand peste 800.000 de clienti.

Compania este detinuta de Enterprise Investors, un puternic fond de investitii cu participatii importante in peste 120 de proiecte din Europa Centrala si de Est.

NETRISK Romania detine si opereaza Asigura.ro, cel mai vechi si mai dinamic portal de asigurari din Romania.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: