Echipamente sportive de la Decathlon, in rate prin CardAvantaj

Data publicarii: 11-09-2012 | Finante-Banci

Credit Europe Bank si Decathlon faciliteaza achizitionarea articolelor sportive prin CardAvantaj, incepand cu data de 10 septembrie. Decathlon este primul distribuitor major de echipamente sportive din Romania care devine partener CardAvantaj, alegand sa ofere clientilor sai posibilitatea de a achizitiona produse in rate, fara dobanda, prin intermediul celui mai popular card de cumparaturi de pe piata. 

Posesorii de CardAvantaj vor putea opta pentru doua sau trei rate daca achizitioneaza produse in valoare de minim 300 de RON. Totodata, in primele 6 luni, clientii Decathlon utilizatori de CardAvantaj vor avea la dispozitie o oferta speciala de achizitie in 5 rate fara dobanda. 

"Continuam sa crestem grupul partenerilor CardAvantaj, care numara aproximativ 10.000 de puncte de vanzare, prin intermediul Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Romania. Intregim astfel oportunitatile de retail oferite utilizatorilor de CardAvantaj in conditiile in care cunoastem afinitatea publicului pentru articolele sportive in Romania, facilitand accesul cumparatorilor la echipamentele dorite”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer Credit Europe Bank.

"Decathlon continua sa ofere noi servicii care sprijina indeplinirea obiectivului de a face sportul accesibil cat mai multor romani”, a declarat Eric Mazillier, Director General al Decathlon Romania.  

Decathlon are o prezenta nationala si opereaza in prezent 8 puncte de vanzare in Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi, Pitesti si Timisoara.

Pentru a consulta lista completa de parteneri CardAvantaj accesati www.cardavantaj.ro 

Despre Credit Europe Bank 

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigura o gama larga de produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking. Mai multe informatii despre produsele si serviciile bancii puteti gasi la www.crediteurope.ro,  www.cardavantaj.ro  precum si pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania 

Despre Decathlon

Decathlon a luat nastere in anul 1976 in apropierea orasului Lille din Franta, pornind de la un magazin care distribuia biciclete marca Peugeot. Intrucat amabilitatea angajatilor si serviciile oferite de Decathlon puneau in umbra marca, clientii vorbind doar despre Decathlon, Peugeot a decis sa sisteze distribuirea bicicletelor. Astfel ca Decathlon a inceput productia propriilor biciclete, iar pe parcurs a creat mai mult de 18 marci proprii pentru peste 70 de sporturi, oferind produse accesibile sportivilor de orice nivel, de la debutanti la profesionisti.

Decathlon este prezent in Romania din aprilie 2009, iar anul acesta va ajunge la 10 magazine deschise in marile orase ale tarii. Puteti descoperi magazinele si oferta noastra de produse si servicii pe www.decathlon.ro sau ne puteti vizita pe https://www.facebook.com/decathlon.ro.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: