Sony lanseaza tableta Xperia S in Romania

Data publicarii: 13-09-2012 | IT&C

Sony tinteste o cota de 20% pe segmentul tabletelor premium in trimestrul patru al acestui an.

Anuntata recent la IFA Berlin 2012, Sony lanseaza in Romania noua tableta Xperia S, completand oferta de dispozitive mobile.

"Noua tableta este disponibila pe rafturile magazinelor din Romania, la mai putin de doua saptamani de la IFA Berlin. Este un moment de lansare cu atat mai favorabil, cu cat brandul Xperia a devenit tot mai popular, in ultimul an, in randul utilizatorilor romani. De aceea, tinta noastra pentru trimestrul patru al acestui an este o cota de 20% din segmentul tabletelor premium,” a declarat Lucian Radulescu, Country Head, Sony Europe Limited Weybridge, Sucursala Bucuresti. 

Potrivit estimarilor Sony, piata tabletelor se poate tripla in 2012 comparativ cu anul precedent, pana la un volum de 120.000 de unitati. Raportat la volumul total, segmentul tabletelor premium reprezinta aproximativ jumatate din vanzari.  

"Noua tableta este un produs asteptat de multi posesori de smartphone Xperia, care vor fi si primii clienti, obisnuiti cu ergonomia si interfata intuitiva a gamei. Ne adresam tuturor celor care isi doresc un produs diferit, original,” a completat Lucian Radulescu. 

Brandul Xperia este apreciat de utilizatori pentru dispozitivele mobile care se remarca prin design, conectivitate cu o gama larga de dispozitive si servicii disponibile in retea. Prin introducerea unei tablete in familia Xperia, Sony ofera o experienta de divertisment completa.

Xperia S este un produs punte intre dispozitivele mobile si cele destinate divertismentului pentru acasa si pune in valoare calitatea recunoscuta a ecranelor Sony regasita in alte categorii de produse, precum laptopurile VAIO, smartphone-urile Xperia, televizoarele Bravia. 

Tableta este construita din materiale premium care ii confera un aspect elegant si ii asigura o utilizare comoda atat acasa, cat si in timpul calatoriilor. Rezistenta la picaturile de apa, Xperia Tablet S poate fi folosita in orice situatie, in casa ori in aer liber, fara ca utilizatorul sa-si faca probleme cand verifica, de exemplu, o reteta in bucatarie cu mainile ude. 

Sony Xperia S este disponibila in Romania in variante de capacitate de 16GB si 32GB, cu posibilitate de conectare WiFi si 3G. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: