Suedezii de la IKEA cauta absolventi de facultate. Vezi PROFILUL cerut

Data publicarii: 13-09-2012 | HR/Cariere

Gigantul suedez de mobila si decoratiuni interioare IKEA angajeaza absolventi de studii superioare pentru sediul din Bucuresti, potrivit site-ului de cariera Hipo.ro.

Dupa ce compania suedeza a recrutat in perioada verii specialisti in marketing, acum posturile vacante sunt cele de Business Developer, Product Engineer si Supply Planner.

Absolventii de profil tehnic, buni cunoscatori de limba engleza (vorbit si scris) si cu bune abilitati de IT isi pot trimite CV-ul pentru un post de Product Engineer. Se cere, de asemenea, disponibilitatea de a calatori in tara si in strainatate. Vezi anuntul de angajare aici.

Pentru pozitiile de Business Developer, absolventii trebuie sa aiba o buna cunoastere a fluxului operational dintr-o companie, o buna intelegere a indicatorilor macroeconomici, precum si calitati de negociatori. Sunt valabile si aici limba engleza, competentele IT si dispozitia de a calatori in interes de afaceri (detalii aici).

Absolventii care au cunostinte despre procesul de planificare a productiei si despre indicatorii care decid preturile de achizitie pot candida pentru un job de Supply Planner (vezi anuntul aici).

Nivelul de experienta cerut pentru pozitiile scoase la concurs este de 0-1 an, deci se accepta si incepatorii pe piata muncii, tinerii aflati la primul job, cu conditia sa aiba potential.

Potrivit site-ului companiei, exista mai multe motive pentru care ai putea fi interesat sa lucrezi la IKEA:

1. Este ok sa faci greseli. angajatorul suedez spune ca este ok sa faci greseli - toata lumea greseste. Potrivit companiei, a face greseli este o cale excelenta de a invata si de a progresa.

2. Poti sa avansezi si in jos si in lateral. Compania are foarte multe tipuri de joburi, astfel incat, daca devine rutina ceea ce faci sau iti doresti altceva, poti sa accesezi o noua pozitie din cadrul companiei, ceea ce implica de regula o mutare laterala.

3. Astazi Romania, maine Suedia sau China. Potrivit firmei suedeze, IKEA este deschisa la relocari si le ofera angajatilor posibilitatea sa lucreze si in magazinele companiei din alte tari.

4. Un mediu prietenos pentru parinti. Compania spune ca le ofera angajatilor care sunt parinti un mediu de lucru flexibil, adaptat nevoilor lor, astfel incat acestia sa isi permita sa se ocupe si de viata personala.

5. Ai acces la o retea de socializare. Comunicarea prin intranet cu angajatii IKEA din celelalte tari (123.000 de angajati) poate fi vazuta si ca un beneficiu non-financiar: poti sa socializezi cu oameni din foarte multe tari.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: