Cu cat mai vand imobiliarii casele.

Data publicarii: 17-09-2012 | Imobiliare

Dezvoltatorii si agentiile imobiliare au iesit din nou cu locuintele la mezat la targul imobiliar "Project Expo", organizat la Sala Palatului, la sfarsitul saptamanii trecute. Preturile pornesc de la 20.000 de euro, in cazul unei garsoniere, si ajung la 1,3 milioane de euro, pentru o vila in cartierul bucurestean Pipera.

Un numar de peste 40.000 de locuinte vechi si noi din Bucuresti si imprejurimi au fost puse la vanzare in perioada 14-16 septembrie la targul imobiliar "Project Expo", preturile propuse de agentiile si proprietarii prezenti la expozitie pornind de la 20.000 de euro.

Cea mai bine reprezentata zona din Bucuresti in cadrul targului a fost cea de sud, patru agentii imobiliare si trei dezvoltatori avand oferte in sectorul patru sau in localitatea Popesti Leordeni.

Cel mai mic pret la targ este de 20.000 de euro si este solicitat pentru o garsoniera de 26 metri patrati utili situata in ansamblul rezidential Sabina.

La capitolul vile, cel mai redus pret la targ este cerut pentru o locuinta cu etaj, de 110 metri patrati si 300 metri patrati teren la un pret de 51.000 euro.

Integral in Adevarul.ro