Finantele vor aproba saptamana viitoare conducerea Eximbank

Data publicarii: 18-09-2012 | Finante-Banci

Ministerul Finantelor Publice va decide saptamana viitoare daca pastreaza actuala conducere a Eximbank, numita la inceputul anului 2009, pe vremea guvernului PSD -PDL, potrivit unor surse din MFP. MFP a convocat Adunarea Generala a Actionarilor Eximbank pentru data de 27 septembrie.

"Confirmam faptul ca MFP a convocat adunarea generala a actionarilor pe data de 27 septembrie. Confirmam si ca intreaga echipa functioneaza in prezent la parametri optimi si suntem in linie cu graficul aprobat pentru implementarea strategiei de dezvoltare a bancii pentru urmatorii patru ani", au declarat reprezentatii conducerii bancii.

Banca este condusa de Ionut Costea, presedinte al Consiliului de Administratie si presedinte executiv, care este secondat de Luminita Manolache - vicepresedinte al Consiliului de Administratie si vicepresedinte executiv si Paul Ichim - vicepresedinte al CA si vicepresedinte executiv. Membrii neexecutivi ai Consiliului de Administratie sunt Liviu Voinea, Gheorghe Ionescu si Emilian Badica.

Anterior, Eximbank a anuntat ca intentioneaza sa deschida in urmatorii patru ani noua unitati, de la trei in prezent, dezvoltarea retelei teritoriale si dublarea numarului de clienti reprezentand obiectivele principale ale bancii pentru perioada 2012-2016.

Integral in Mediafax.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: