Paul Swoboda a preluat conducerea Grawe Romania

Data publicarii: 24-09-2012 | Finante-Banci

Unul dintre membrii Consiliului director al Grawe Romania, Paul Swoboda, a fost numit in functia de director general al asiguratorului, inlocuindu-l Peter Kasyk, care se retrage odata cu implinirea varstei de 65 de ani, informeaza Mediafax. Kasyk a condus compania inca de la intrarea grupului austriac Grawe pe piata asigurarilor din Romania, in urma cu 12 ani.

Swoboda a preluat functia dupa ce a primit autorizarea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). El si-a inceput activitatea in grupul Grawe in 2003, ca manager de proiect, iar din anul 2007 s-a alaturat echipei din Romania ca membru al Consiliului de Administra ie. In 2010 devine membru al Consiliului Director, supervizand activitatile financiare si de control ale companiei. Swoboda detine un master in  tiinta Afacerilor si unul in Filozofie.

Grawe Romania este prezenta pe piata de asigurari din Romania din anul 2000, ocupand la sfarsitul primului semestru al acestui an locul 8 in clasamentul companiilor de asigurari de viata.

Sursa: Curierul National.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: