Clientii Bancii Romanesti castiga pana la 500 de lei pentru prietenii recomandati

Data publicarii: 26-09-2012 | Finante-Banci

Incepand cu 17 septembrie 2012, Banca Romaneasca a relansat campania "Recomanda un prieten”, de aceasta data pentru cardurile de credit si creditele de consum fara garantie imobiliara. 

Astfel, orice client al Bancii Romanesti care are cel putin un cont curent in lei sau un card de credit va primi un premiu de 50 de lei pentru fiecare client recomandat in perioada 17 septembrie 2012 - 31 decembrie 2012, care contracteaza la randul sau un card de credit sau un credit de consum fara garantie imobiliara, conform Regulamentului de desfasurare a campaniei. 

Fiecare detinator de card sau posesor al unui cont curent in lei poate recomanda mai multi prieteni, iar suma totala castigata in urma acestor recomandari poate ajunge pana la 500 de lei.  

La randul sau, clientul care a obtinut cardul de credit de la Banca Romaneasca prin campania "Recomanda un prieten” va fi rasplatit cu un bonus de 5% pentru toate tranzactiile de cumparaturi efectuate in perioada 17 septembrie 2012 - 31 ianuarie 2013, la orice comerciant din tara sau din strainatate si pe internet, indiferent de valoarea acestora. Valoarea bonusului lunar poate ajunge pana la 150 de lei. 

Regulamentul de desfasurare a campaniei poate fi consultat pe site-ul www.banca-romaneasca.ro.

De asemenea, pana la 31 Decembrie 2012, Banca Romaneasca desfasoara campania promotionala "Reducerea Reducerilor”, prin care orice card de la Banca Romaneasca aduce posesorului o reducere de 10% la oricare dintre ofertele active pe site-urile partenere: www.kuponiada.ro, www.bestdealz.ro, www.getadeal.ro. Pentru ofertele semnalate pe www.vulping.ro, reducerile ajung pana la 80%!

Ultimele stiri pe BankNews.ro: