JOBURI IN STRAINATATE: Vezi salariile oferite

Data publicarii: 03-10-2012 | HR/Cariere

Tot mai multe companii straine cauta personal pe piata din tara noastra, cele mai multe dintre joburi provenind din Germania, cu aproximativ 1900 de locuri de munca disponibile pentru romani.

In aceasta saptamana, pentru Belgia se cauta personal precum tehnician personal aeroport, zidari, mecanici sau strungari, in timp ce companii din Anglia vor sa angajeze din Romania ospatari, agenti de vanzari sau asistente medicale, bone sau bucatari se arata pe siteurile de profil. 

Astfel, pentru un post de tehnician personal aeroport se ofera un salariu de 2000-2200 de euro, cazare, masa, transport platit si asigurare. De asemenea, angajatul va primi si cate un voucher de de 5 euro pe zi pentru mancare si biletul de avion Romania - Belgia.  In ceea ce priveste cerintele postului, acestea sunt: diploma de scoala profesionala, limba engleza si franceza la nivel avansat ti minimum 5 ani experienta intr-o pozitie asemenatoare.

In atributiile acestuia va intra asumarea responsabilitatii pentru toate vehiculele de teren care sunt prezente in aeroport, cu exceptia aeronavelor. Cu un salariu de 2000- 2100 de euro va fi platit in Belgia si un zidar. Se cere insa o experienta intre 3-5 ani si cunostinte de interpretare a desenului tehnic. 

Integral pe InComeMagazine.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: