Banca Italo Romena lanseaza Depozitul cu dobanda progresiva

Data publicarii: Astazi, 04-10-2012 | Finante-Banci

Banca Italo Romena lanseaza Depozitul cu dobanda progresiva adresat clientilor atat persoane fizice, cat si persoane juridice, prin care acestia beneficiaza de dobanzi din ce in ce mai mari, pana la scadenta depozitului.

Depozitul cu dobanda progresiva poate fi constituit in lei sau in euro, pentru valori minime de 4.000 lei, respectiv 1.000 euro, si pentru durate de 6 sau 12 luni. 

Rata de dobanda creste progresiv dupa terminarea fiecarui interval de timp de 2 luni, in cazul depozitelor cu scadenta la 6 luni si, respectiv de 3 luni, pentru cele constituite pe o perioada de 12 luni. Astfel, in cazul depozitelor cu durata de 12 luni, rata de dobanda ajunge la 7,50% p.a. pentru lei si la 5,00% p.a. pentru euro in ultimul interval de timp. Dobanzile sunt virate in contul curent al clientilor la sfarsitul fiecarui interval de timp.

"Depozitul cu dobanda progresiva este un produs de economisire ce ofera clientilor, pe langa siguranta investitiei, o rentabilitate ridicata, dar si dobanda platita la sfarsitul diverselor intervale de timp, fara a astepta scadenta depozitului”, a declarat Roberto Broggini, Director Comercial al Bancii Italo Romena. 

Clientii beneficiaza de comision 0% pentru retragerea in numerar a sumelor depozitate in ziua scadentei depozitului. De asemenea, nu platesc comisioane pentru constituirea si lichidarea depozitelor. In plus, chiar si in cazul lichidarii depozitului inainte de scadenta, clientii vor beneficia de dobanda pentru fiecare zi a depozitului.

Banca Italo Romena

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 si reprezinta un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar. In anul 1997 a fost deschisa Sucursala Bucuresti, iar din anul 2000 Banca Italo Romena face parte din Grupul Veneto Banca, care se afla printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia. 

Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritoriala si portofoliul de clienti. Dintr-o banca orientata, la inceput, catre segmentul corporate, in special catre societatile italiene, aceasta s-a deschis, cu timpul, si catre societatile romanesti si catre segmentul retail. 

Sediul central al Bancii Italo Romena se afla in Italia (provincia Treviso), iar in Romania aceasta opereaza prin Sucursala Bucuresti, a carei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 se afla in Bucuresti, iar restul in cele mai importante orase. 



Ultimele stiri pe BankNews.ro: