Un nou produs Saxo Bank: CFD pentru titluri guvernamentale

Data publicarii: 05-10-2012 | Bursa

Saxo Bank, specialistul in tranzactionari online multi-asset si investitii, a adaugat la portofoliul sau CFD1 pe titluri guvernamentale. Noul produs este deja disponibil pe platformele SaxoTrader, SaxoWebTrader, SmartMobileTrader si SaxoTrader App, si include OAT (Franta), BTP (Italia), Bund (Germania), Bobl (Germania) si Schatz (Germania).  

Noua oferta va permite clientilor retail sa investeasca in mod direct in datoria statelor europene in termeni mult mai buni, comparand cu cei de pe pietele futures. Acesti termeni includ cerinte mai flexibile (praguri mai mici) de margine, permit cantitati mai reduse de tranzactionare si valori tick mai mici, odata cu 0 costuri de finantare, 0 taxe de schimb, 0 comisioane minime. CFD pe titluri guvernamentale creeaza, de asemenea, conditii investitorilor retail sa-si tranzactioneze asseturile cu un control mult mai bun al expunerii si marginii de risc. 

Didier Abbato, Product Manager, Multi-Asset CFDs and Cash Products la Saxo Bank, declara:  "CFD-urile pe titluri ofera o modalitate eficienta de cost pentru investitorii care vor sa tranzactioneze riscul politic si incertitudinea din Eurozona, elemente care au inceput sa umbreasca pietele financiare. Pana acum, aceste produse au fost disponibile pentru tranzactionare numai institutiilor. Adaugand aceasta clasa de asseturi platformei noastre de retail, investitorii pot avea acces la un produs foarte dorit care a fost, pana acum, inaccesibil.” 

CFD pe titluri guvernamentale este disponibil clientilor Saxo Bank A/S, Saxo Banque si Saxo Capital Markets UK. 

1 In traducere, Contracte pe Diferenta - pierderile sau castigurile sunt reglate in cash.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: