Nextebank si-a refacut oferta de credite pentru persoane fizice

Data publicarii: 08-10-2012 | Finante-Banci

Nextebank (fosta MKB Romexterra) si-a refacut oferta de credite pentru persoane fizice dupa ce la inceputul anului produsele de creditare fusesera retrase de pe site-ul propriu fara ca banca sa anunte un termen de finalizare a noii oferte.

Nextebank promoveaza in prezent doar creditele cu garantii si cardurile de credit, dar nu si imprumuturile de nevoi personale fara ipoteca. Chiar daca banca nu oprise complet vanzarea de credite, anterior oferta comerciala publicata pe site cuprindea numai produse de cont curent, depozite la termen, servicii de internet banking si abonamente pentru plati lunare in lei si valuta, informatii despre oferta de creditare putand fi obtinute doar in sucursale.

Conform noii oferte, banca vinde credite ipotecare cu dobanzi de 6,2% pe an la euro si 9,1% pe an la lei si carduri de credit cu dobanda de aproape 24% pe an. Nextebank a trecut printr-un proces amplu de restructurare in ultimii doi ani din cauza problemelor cu creditele neperformante. Maghiarii de la MKB, care controleaza banca, au ajuns anul acesta la un acord cu fondul americano-asiatic PineBridge pentru vanzarea subsidiarei locale, finalizarea tranzactiei fiind asteptata in perioada urmatoare.

Sursa: ZF.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: