COSMOTE Romania ofera viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps

Data publicarii: 08-10-2012 | IT&C

Inca de la inceputul activitatilor sale comerciale, COSMOTE Romania si-a asumat un plan ambitios de extindere a retelei, precum si o strategie comerciala orientata catre client, cu scopul de a furniza servicii de telecomunicatii mobile de calitate tuturor romanilor. Compania a continuat sa investeasca in dezvoltarea retelei, iar acum ofera servicii de tehnologie avansata, cu viteze de descarcare mai mari, de pana la 43,2 Mbps, precum si o acoperire 3G mai extinsa, in mai multe zone din tara.

"Privind lumea prin ochii clientilor sai, COSMOTE Romania a implementat o infrastructura in banda larga avansata, oferind acestora cea mai inalta performanta a retelei 3G. Astfel, in zonele acoperite de reteaua broadband, COSMOTE Romania reuseste sa furnizeze clientilor cea mai buna experienta de utilizare a serviciilor de date”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technical Officer COSMOTE Romania.

In prezent, COSMOTE Romania ofera viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil in 74 orase importante din tara, reprezentand 41% din populatie. Mai mult, clientii se pot bucura de viteze de pana la 21,6 Mbps in tehnologia HSPA+, in 147 de orase din tara. In total, serviciile 3G acopera in prezent peste 68% din populatia Romaniei.

Pentru a conecta toate persoanele din Romania prin comunicatii mobile de calitate, COSMOTE Romania va continua sa dezvolte reteaua broadband ce ofera viteze de pana la 43,2 Mbps.

In curand, clientii vor putea sa beneficieze de noua dezvoltare tehnologica folosind un modem ce ofera viteze de descarcare de 43,2 Mbps, disponibil in reteaua de retail a operatorului.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: