ERGO Asigurari de Viata are un nou CEO

Data publicarii: 08-10-2012 | Finante-Banci

Dl Levente Csaszar (43 ani) a fost numit Director General al ERGO Asigurari de Viata SA urmand sa fie avizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). Domnia sa a activat in ultimul an in companie pe pozitia de Director General Adjunct.

Cetatean austriac nascut la Brasov, dl. Levente Csaszar a urmat cursurile de Economie si Administrarea Afacerilor ale Universitatii din Viena, activand ulterior in cateva companii de asigurari de renume pe pozitii de actuar, director de produs sau director dezvoltare Bancassurance. 

Dl. Levente Csaszar a preluat mandatul de la Dna Ina Lorincz care s-a alaturat Grupului ERGO in urma cu 5 ani, punand bazele si dezvoltand ERGO Asigurari de Viata SA in primii ani de la infiintare. "Dorim sa ii multumim Dnei Lorincz pentru munca de pionierat depusa pentru infiintarea cu succes a companiei noastre din Romania”, a declarat dl Harald Londer, Membru al Consiliului de Administratie al ERGO Austria International AG si Vice Presedinte al Consiliului de Administratie al ERGO Asigurari de Viata SA.. 

ERGO Asigurari de Viata este o subsidiara a ERGO Austria International AG si activeaza pe piata locala din mai 2010. Compania ofera produse de asigurare de tip unit-linked si index-linked, precum si asigurari de protectie a creditului sau cardurilor de credit alaturi de partenerul UniCredit. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: