TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMANIA

Data publicarii: 09-10-2012 | Afaceri

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) impreuna cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor Pentru IMM-uri (AIPPIMM) organizeaza vineri, 02 noiembrie 2012, incepand cu orele 12.00, la Palatul Parlamentului, sala A. I. Cuza, TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMANIA, editie Jubiliara - XX - "Top 2011".

Recunoasterea la nivel european a performantelor si succeselor realizate de catre firmele din tara noastra va fi confirmata de prezenta la aceasta editie a Doamnei Gunilla Almgren (Suedia) - Presedinte Uniunea Europeana a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME), organizatie europeana a IMM-urilor incorporand 83 de organizatii nationale membre, cu peste 12 milioane de firme si aproximativ 55 milioane salariati.

NOU - Indicator de Performanta Globala in Afaceri (IPGA)

Anul acesta, in realizarea top-urilor, a fost introdus un indicator complex, IPGA - Indicator de Performanta Globala in Afaceri, calculat ca media ponderata a locurilor ocupate de o firma in clasamentele nationale, regionale si judetene dupa criteriile mentionate in continuare.

Pe baza informatiilor primite de la Oficiul National al Registrului Comertului (O.N.R.C.), pentru realizarea TOP-urilor au fost luate in calcul 621.054 societati comerciale care au depus bilantul contabil pentru anul 2011. Clasamentele au fost intocmite la nivel national, regional si judetean in functie de: performanta globala in afaceri, productivitate, profit brut, cifra de afaceri, anul infiintarii, CAEN, categorie firma. In clasificarea firmelor (microintreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii si mari) s-au utilizat: numarul de salariati, domeniul de activitate (codul CAEN), cifra de afaceri si activele totale tinand cont de prevederile Legii nr.346/2004.

De asemenea, au fost realizate NOI CLASAMENTE:

  • Clasamente nationale si regionale in functie de productivitate
  • Clasamente nationale si regionale in functie de performanta globala in afaceri
  • toate detaliile privind metodologia intocmirii clasamentelor

Pentru mai multe informatii despre Topul National al Firmelor Private din Romania accesati http://top.cnipmmr.ro.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: