Valoarea locuintei tale in 3 pasi

Data publicarii: 09-10-2012 | Imobiliare

Ai o locuinta. Te-ai intrebat vreodata care este valoarea ei acum? Indiferent daca vrei sau nu sa vinzi faptul ca ai o locuinta inseamna bani. Poate in viitor iti vei dori o locuinta mai spatioasa sau, poate, o locuinta mai mica si cocheta. 

Pretul locuintei tale in 3 pasi

1. Apeleaza la serviciile unui consilier imobiliar profesionist. Acesta iti poate evalua locuinta, raportandu-se atat la situatia prezenta de pe piata imobiliara cat si la situatiile anterioare sau viitoare previzionate. Consilierul tau iti va comunica la ce pret s-au vandut locuinte similare in zona ta in ultima perioada si, de asemenea, la ce pret sunt listate alte oferte in prezent. Tinand cont de experienta sa si de informatiile de care dispune, evaluarea specialistului imobiliar va fi cea mai apropiata de pretul real al locuintei tale.

2. Cerceteaza pe cont propriu. Presa imobiliara de specialitate, anunturile imobiliare cu proprietatile din zona ta, iti vor face munca si mai usoara, confirmandu-ti sau infirmandu-ti evaluarea facuta de consilierul tau imobiliar. Ar fi un lucru bun daca te-ai "deghiza" in cumparator si ai vizita cateva oferte similare de zona ta.

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: