Saxo Bank achizitioneaza o companie de brokeraj din Uruguay

Data publicarii: 15-10-2012 | Finante-Banci

Saxo Bank, specialistul in tranzactionari online multi-asset si investitii, a anuntat achizitia companiei NVN Securities, Agente de Valores - o firma de brokeraj licentiata de Banca Centrala din Uruguay. 

Luis Simoes Pereira va conduce operatiunile Saxo Capital Markets, Agente de Valores. Pereira are o experiena de 16 ani in industria financiara si lucreaza in Saxo Bank din 2006.

Luis Simoes Pereira a declarat: "Am inceput sa colaboram cu NVN Securities inca de acum cativa ani si am fost impresionati de profesionalismul si increderea pe care le ofera in operatiunile lor. Formand aceeaai echipa acum, putem spune ca ne extindem prezenta pe un continent in care se dezvolta unele dintre cele mai performante economii la ora actuala. [...]"

Saxo Bank ofera investitorilor retail acces la peste 20.000 de instrumente financiare, inclusiv actiuni ale companiilor listate la peste 30 de burse de pe intreg globul, 160 de perechi valutare, 8.300 CFD-uri, 1.500 ETF-uri si ETC-uri, futures si multe altele.

Decizia de a extinde operatiunile in America Latina este parte integranta a strategiei de dezvoltare continua a Saxo Bank. Grupul a inceput sa se dezvolte in afara granitelor in 2006 si administreaza acum operatiuni in 25 de tari, inclusiv in centrele financiare importante, cum ar fi Tokyo, Singapore, Hong Kong, Londra, Zurich, Dubai si Paris.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: