Alarma falsa. Ponta are bani pentru salarii, pensii si indemnizatii

Data publicarii: 15-10-2012 | Economie

Premierul a pus Romania pe jar spunand ca nu mai are bani pentru ultimele 45 de zile ale anului. Ulterior, el a revenit asupra declaratiei.

Premierul Victor Ponta a bagat romanii in sperieti anuntand, in emisiunea "Dupa 20 de ani” difuzata ieri de Pro Tv, ca statul roman nu mai are bani pentru ultimele 45 de zile ale anului. Ponta a dat vina pe guvernele Boc si Ungureanu ce nu au alocat resursele financiare necesare bugetului de stat dupa data de 15 noiembrie si a declarat ca prioritatea sa este sa gaseasca bani.

Peste cateva ore insa, dupa ce a participat la slujba oficiata de PF Daniel cu ocazia sarbatoririi

Cuvioasei Parascheva, premierul a revenit asupra declaratiilor sale, anuntand ca are "bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, dar realocandu-i din alte parti”.

Desi unii ar fi convinsi ca Sfanta Parascheva i-a dat gandul cel bun, surse guvernamentale au precizat ca, de fapt, anuntul initial al premierului a avut drept obiectiv descurajarea cererilor de finantare din partea presedintilor de Consilii Judetene, in prag de campanie electorala.

Integral in EVZ.ro


Ultimele stiri pe BankNews.ro: