Multinationalele ofera peste 3.000 de joburi la targul de cariera

Data publicarii: 15-10-2012 | HR/Cariere

Peste 90 de companii nationale si multinationale din IT&C, outsourcing, sectorul financiar-bancar, inginerie si vanzari ofera peste 3.000 de locuri de munca la tirgul de cariera Angajatori de Top. Cele mai multe joburi sunt oferite de companiile din IT&C, outsourcing, bunuri de larg consum, sectorul financiar-bancar si inginerie.

"La editia din aceasta toamna a evenimentului, punem la dispozitia celor interesati peste 100 de posturi a caror activitate se va desfasura in sediul CGS Romania din Bucuresti, cu incepere in perioada imediat urmatoare. Planurile pentru finalul anului 2012 pun accentul pe recrutarea a 300 de noi angajati in Bucuresti, Brasov si Sibiu, vorbitori de limbi straine, printre care: engleza, spaniola, franceza, germana, italiana, olandeza, portugheza, turca, rusa, ceha, poloneza, etc. In cele trei locatii desfasuram intense campanii de recrutare si suntem prezenti online pe toate site-urile de profil” a declarat Vladimir Sterescu, Senior Vice President, Computer Generated Solutions.  

Cristina Visan, HR Manager, I&T and Consumer Product Delivery la  Bitdefender spune ca 25% din job-urile disponibile in companie sunt de entry level, 50% mid level si 25% senior. 

 "Echipa noastra din Bucuresti are la acest moment aproximativ 100 de persoane, iar pana la jumatatea anului viitor intentionam sa ajungem la peste 260 de angajati. Prin urmare avem o activitate intensa de recrutare in Bucuresti si o varietate de pozitii deschise in acest moment. Aproximativ 20% dintre posturile disponibile se adreseaza candidatilor entry-level, in timp ce restul posturilor sunt destinate in proportii egale candidatilor cu un nivel mediu de experienta si seniori", spune Alexandra Covaci, Recruitment Manager, Endava. 

CCC Bucuresti isi va mari echipa cu aproximativ 70 persoane pana la sfarsitul anului. 

"Pozitiile se adreseaza in mod egal studentilor, proaspetilor absolventi si persoanelor cu experienta in industria de Customer Care. Focusul nostru este atat pe limbi straine,  franceza, spaniola, germana, rusa, etc,  cat si pe limba romana. Viitorii nostri colegi vor beneficia atat de conditii excelente de munca cat si de programe de dezvoltare profesionala si personala intr-un mediu de lucru dinamic si captivant in cadrul echipelor noastre”, a declarat Iuliana Circu, Human Resources Team Management, CCC.  

  Pentru pozitiile deschise candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Testata pentru prima data la editia din primavara a evenimentului, aceasta modalitate s-a dovedit a fi foarte eficienta si usor de accesat de catre candidati. Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja). Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru evenimentul Angajatori de TOP.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: