Publicatiile au 27 milioane de accesari online

Data publicarii: 19-10-2006
Publicatiile au 27 mil. de accesari onlinePeste 27 de milioane de accesari au fost inregistrate pe site-urile de publicatii, in luna septembrie a anului in curs, de catre Trafic.ro, serviciul standard de masurare a audientei al companiei de publicitate online, netBridge, au anuntat reprezentanti ai companiei. Urmatoarele clasate sunt, in ordine, site-urile din categoriile "Calculatoare/Internet" (peste 19 milioane de vizitatori) si "Cautare/Portal" (peste 14 milioane de vizitatori).

Topul celor mai vizitate categorii de site-uri ale internetului

Topul pentru luna septembrie evidentiaza cresterea gradului de interes pentru site- urile din categoria comert electronic. Marile magazine online precum okazii.ro sau emag.ro au avut in medie cu 2000 mai multe accesari fata de lunile lunile precedente, inregistrand peste 100.000 de vizitatori intr-o luna. 

Se remarca totodata gradul ridicat de interes pentru site-urile din categoria "Educatie / Invatamant", care depaseste categoriile "Sport", "Auto/Moto" si "Tematica feminina".

Numarul de conexiuni care ofera posibilitatea de a accesa serviciile de acces la Internet in banda larga a crescut cu 60% in primul semestru al anului 2006 la aproape 1,2 milioane utilizatori, a anuntat in urma cu o saptamana Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii.

La jumatatea anului in curs, rata de penetrare a serviciilor de acces la Internet la nivel de populatie era in jur de 11%, una dintre solutiile pentru cresterea numarului de persoane care pot sa beneficieze de acces la Internet putand fi dezvoltarea retelelor metropolitane.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: