Targ de job-uri in industria ospitalitatii

Data publicarii: 17-10-2012 | HR/Cariere

Targul de job-uri in domeniul ospitalitatii, editia 2012, se deschide, miercuri, la Bucuresti, fiind adresat persoanelor care vor sa urmeze o cariera profesionala in domeniile hotelier si de restauratie si in serviciile din turism.

Targul, care va fi deschis pana pe 20 octombrie, este organizat de Grupul Premier Palace si pune la dispozitia celor interesati peste 100 de locuri de munca in domeniul hotelier, alimentatie publica, administrativ si servicii de infrumusetare si SPA, precizeaza organizatorii, intr-un comunicat remis, marti, AGERPRES. 

Posturile puse in oferta sunt de receptioner, agent rezervari, valeti, bucatari sefi, ajutor bucatar, sefi de sala, veselari, personal de intampinare restaurant, gestionari, personal administrativ precum si hair stylisti, maseuri, kineto-terapeuti, personal pentru cosmetica si manichiura. 

'Cele mai multe locuri de munca sunt adresate persoanelor cu studii medii care fie au deja experienta in aceste domenii, fie vor sa debuteze intr-o astfel de meserie. Interesul nostru este ca dincolo de a ocupa cele 100 de locuri de munca sa construim o baza de date cu candidati si sa identificam necesarul de training si formare profesionala pentru aplicantii cu potential', arata Alin Pop, reprezentant al Grupului Premier Palace. 

Grupul Premier Palace este un angajator care ofera sanse egale de angajare. Toti angajatii si candidatii se bucura de acelasi tratament in functie de calificarile, aptitudinile si experientele individuale. Nu exista discriminare pe criterii de sex sau orientare sexuala, rasa, religie, culoare, origine, nationalitate, varsta, handicap sau alte criterii protejate de legile in vigoare, precizeaza comunicatul. 

Grupul Premier Palace detine in prezent in Bucuresti Restaurantul Odeon si Garden Club Terasa Berarilor. In perioada imediat urmatoare Grupul Premier Palace va inaugura in Capitala un hotel de lux de cinci stele. Totodata, perspectiva de dezvoltare a Grupului Premier Palace prevede si deschiderea unui restaurant in Centrul Vechi. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: