Mechel a realuat productia la Ductil Steel Otelu Rosu

Data publicarii: 22-10-2012 | Afaceri

Divizia Metalurgica Est-Europeana Mechel a realuat activitatea de productie a otelului la intreprinderea Ductil Steel Otelu Rosu, potrivit unui comunicat transmis luni de companie.

Productia de otel este reluata si va continua in regim normal, conform planurilor de incarcare a capacitatilor uzinelor romanesti ale Mechel. 

Pe parcursul intreruperii temporare a activitatii uzinei in luna octombrie 2012, a fost finalizata si ultima etapa a modernizarii complexului de productie a otelului, care a fost inceputa din 2010. Astfel, a fost data in exploatare instalatia de dozare a feroaliajelor si a materialelor de adaos. Aceasta va contribui la diminuarea coeficientilor de consum ai otelariei, potrivit companiei. De asemenea, folosirea acestei instalatii va permite desfasurarea procesului tehnologic. 

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia, ale carei afaceri includ activitati de minerit, siderurgie, feroaliaje si energie electrica. In Romania, grupul Mechel este prezent prin cinci intreprinderi metalurgice - Mechel Targoviste, Mechel Campia Turzii, Ductil Steel Buzau, Ductil Steel Otelu Rosu, Laminorul Braila.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: