Guvernul se va reuni intr-o sedinta speciala, dedicata rectificarii bugetare

Data publicarii: 23-10-2012 | Politica

Guvernul urmeaza sa se reuneasca vineri sau la inceputul saptamanii viitoare intr-o sedinta extraordinara, in care se va discuta rectificarea bugetara, a declarat luni premierul Victor Ponta. Intrebat daca Executivul va dezbate rectificarea bugetara intr-o sedinta speciala, premierul a raspuns afirmativ. 

"In mod sigur da. Ori facem vineri sedinta de guvern - daca terminam toate discutiile cu partenerii nostri internationali, pentru ca orice rectificare o discutam inainte cu FMI si Comisia Europeana. Daca terminam toate aceste discutii pana vineri, facem sedinta vineri. Daca nu, la inceputul saptamanii viitoare", a afirmat Ponta, intr-o declaratie de presa la Palatul Victoria. 

Premierul Victor Ponta a anuntat anterior ca a discutat cu colegii din Uniunea Social Liberala principalele directii de rectificare bugetara, care prevad, intre altele, un sprijin substantial pentru agricultorii afectati de seceta. 

La rectificarea bugetara, a mai precizat seful Executivului, vor fi alocati bani pentru achitarea tuturor datoriilor catre insotitorii persoanelor cu handicap, pentru plata arieratelor autoritatilor locale. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: