RRC anunta deschiderea sucursalei din Romania

Data publicarii: 26-10-2012 | IT&C

RRC, unul dintre cei mai mari distribuitori cu valoare adaugata de IT din Europa Centrala si de Est, anunta deschiderea sucursalei sale din Romania. Inaugurarea face parte din Planul de Dezvoltare Regionala pentru Europa Centrala si de Est a companiei, in urma rezultatelor excelentele obtinute de RRC Group in ultimii ani.

"Am decis sa investim in Romania datorita potentialului urias al acestei piete. Vedem ca aceasta tara este o sursa inepuizabila de oameni talentati, ceea ce ne spune ca putem previziona o rentabilitate ridicata a capitalului investit. Prin mutarea tuturor operatiunilor in Romania vom putea sa livram pietei locale solutii integrate, avand la baza o profunda intelegere a cererilor specifice ale partenerilor. Venim cu o oferta unica, de distributie cu valoare adaugata", spune Pavel Jablonski, Auto ID BD Director CEE in cadrul RRC Group.

"Astazi marcam un prim pas, insa urmeaza sa ne extindem si in afara Bucurestiului, pentru ca vrem sa fim cat mai aproape de toti partenerii ”, completeaza Mircea Florescu, General Manager RRC Romania.

RRC a activat in Romania in ultimii 5 ani prin reprezentantii sai de vanzari coordonati de birourile din Polonia si Serbia.

Viziunea companiei este ca distributia trebuie sa depaseasca primul nivel al relatiei de parteneriat, adaugand valoare de-a lungul lantului de distributie de la furnizor pana la utilizatorul final. Oferind acest model de parteneriat, RRC Romania planuieste sa consolideze pozitia de lider in urmatorii ani.

Despre RRC

RRC Group este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de networking, telecomunicatii si mobilitate in CEE. Grupul RRC a obtinut venituri de 371 milioane dolari in anul 2011, cu vanzari in aproximativ 26 de tari si facilitati in 10 tari.

RRC Romania deja reprezinta furnizori de top din domeniul infrastructurii: IBM, Avaya si continua colaborare cu cei mai buni furnizori din domeniul auto id, data capture si mobilitate: Motorola Solutions, Motorola Mobility, Zebra Technologies, Datalogic, Datamax-O'Neil, Cambium Networks, Corning Cable Systems si Xplore Technologies.

RRC este prezenta in Rusia, Polonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Slovenia, Ucraina, Kazahstan si Adzerbaijan.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: