iPhone 5, lansat in Romania pe 2 noiembrie. Vezi cat costa

Data publicarii: 26-10-2012 | IT&C

Smartphone-ul iPhone 5 va fi disponibil in Romania incepand cu 2 noiembrie, la operatorii Orange si Vodafone, iar, ulterior, si la Cosmote, care nu a anuntat inca o data. 

Orange ofera modelul impreuna cu abonamentele dedicate Pantera 31 si Pantera 51, care permit clientilor sa se conecteze la reteaua de date mobile H+, cu viteze de pana la 43,2 Mbps. 

Cea mai ieftina versiune este iPhone 5 cu memorie 16 GB, vandut la 269 euro, in cazul in care il achizitionati impreuna cu abonamentul Pantera 51. Cu acelasi abonament, versiunea cu 32 GB costa 369 de euro, iar cea cu 64 GB costa 469 de euro. Pretul standard, fara abonament, este cuprins intre 749 si 949 de euro. 

Clientii Orange pot cumpara iPhone 5 si accesoriile dorite si cu plata in 6 rate lunare, cu avans 0, prin intermediul cardurilor de credit BRD Finance, Banca Transilvania sau Card Avantaj de la Credit Europe Bank. 

De asemenea, in curand va fi lansat si programul Buy Back pentru versiunile anterioare de iPhone. Astfel, clientii pot primi pana la 200 de euro pentru un model mai vechi, pe care ii pot utiliza pentru achizitionarea iPhone 5 sau a altor telefoane. 

La Vodafone, cel mai mic pret este de 299 de euro, pentru iPhone 16 GB daca il achizitionati cu abonamentul iPhone 59, pe doi ani. 

Cititi integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: