Angajatori de Top continua online pana la finele lunii noiembrie

Data publicarii: 29-10-2012 | HR/Cariere

Angajatori de Top continua online, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie persoane cu experienta, studenti si proaspat absolventi pot aplica pe portalul de cariera www.hipo.ro pentru pozitiile oferite de companiile participante la targul de joburi.

Potrivit unui comunicat al angajatorilor, remis duminica AGERPRES, evenimentul online este dedicat atat persoanelor care nu au putut ajunge pe 26 - 27 octombrie la Sala Palatului, cat si celor care locuiesc in alte orase sau in afara tarii. 

Mai exact, angajatorii prezenti in cele doua zile la Angajatori de Top vor pune, in urmatoarea perioada, la dispozitia candidatilor pozitiile deschise pe portalul www.hipo.ro. Tot ce trebuie sa faca un candidat pentru a putea aplica este sa isi creeze un cont si un CV pe www.hipo.ro. 

Candidatii vor putea aplica atat pentru pozitiile adresate specialistilor cu experienta, cat si pentru joburile adresate persoanelor entry-level. 

Tot pe portal vor fi disponibile o serie de programe de internship lansate in premiera la Angajatori de Top, cum ar fi cele ale BRD, Groupama Asigurari, IBM, P&G, ING Life Insurance. 

La cea de-a 13-a editie a targului Angajatori de Top au participat peste 15.000 de candidati care au aplicat CV-uri pentru joburile oferite de cei 90 de angajatori, au discutat cu reprezentanti ai companiilor partenere si au participat la cele 28 de workshopuri si conferinte organizate in cele doua zile. 

La eveniment au participat companii din domenii precum IT&C, outsourcing, bunuri de larg consum financiar-bancar, inginerie, retail, audit si consultanta. Printre companiile prezente se numara: Intel, Microsoft, Vodafone, ENEA, 1&1 Internet Development, Samsung Electronics Romania, Ursus Breweries, Bearing Point, Luxoft, Ixia, Route 66, Infineon, IBM, Dell, BCR, BRD - Groupe Societe Generale, Bitdefender, Ubisoft, Cegeka, Stefanini, Freescale, Oracle, TeamNet Collaborate, Endava, Accenture, HP, Computer Generated Solutions, Genpact, Grup Renault Romania, Adrem Invest, Raiffeisen Bank, ING Asigurari de Viata, ProCredit Bank, JTI, L'Oreal Romania, British American Tabacco, McDonald's Romania, Ernst&Young, Lidl. 

Urmatoarea editie a targului de cariera Angajatori de Top va avea loc in luna martie 2013. 

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea solutiilor pentru recrutare. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: